feedback
En De
Schrijf je in en ontvang de leukste Zandvoort tips.

Skinnydip wereldrecordpoging

Het begon allemaal met een ludiek plan waarbij wij, een groep studenten uit Amsterdam, bedacht hadden dat we een wereldrecord wilden verbreken. Al snel kwamen we erachter dat het wereldrecord Skinnydippen (naakt in het water springen) op slechts 413 personen staat, wat natuurlijk makkelijk te verbreken is! Ondertussen is dit idee uitgegroeid tot een goed uitgewerkt plan. Het evenement zal plaatsvinden op 14 juni 2013 om 15.00 op het naaktstrand van Zandvoort, bij strandpaviljoen Paal69 @ the Beach (zie locatie). De daadwerkelijke sprong zal plaatsvinden om 17.00, vervolgd door een net zo spetterend feest! Naast het breken van het wereldrecord willen we ook graag een maatschappelijk doel bereiken. Daarom vindt deze actie plaats in naam van de Haarstichting. Deze stichting zet zich in voor mensen met haaruitval, haarproblemen en haarziekten door voorlichting te geven en door deze mensen bij te staan en te helpen wanneer zij het kunnen gebruiken.
Meer informatie
Locatie:Strand: Paal 69 Soort:Sport LiggingStrand Websitewww.skinnydipwereldrecord.nl/ Datum14 juni 2013 Eind datum14 juni 2013

Zelf een evenement aanmelden Zelf een evenement aanmelden

VVV Zin in Zandvoort!