Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

Evenementen

5494Gedurende het heel jaar worden in Zandvoort aan Zee feesten, markten en andere evenementen georganiseerd. De kans is dan ook groot dat u tijdens uw verblijf één van deze evenementen kunt bezoeken. Wilt u weten wat er tijdens uw bezoek wordt georganiseerd? Kijk dan snel in onderstaande evenementen kalender.
maart 2017
24 maart - 7 mei
Tentoonstelling: This is China

Dankzij persoonlijke oriëntaties in China en de daardoor verworven vriendschappelijke relaties met de Chinese kunstwereld, hebben de Kunstbroeders een indrukwekkende kunstportfolio met kunstwerken van uitsluitend Chinese kunstenaars opgebouwd. Zo hebben zij meegewerkt aan het vestigen van (jonge) veelbelovende Chinese kunstenaars en het nog bekender maken van gerenommeerde talenten. Wij heten u welkom voor een mooie ontmoeting met hedendaagse Chinese kunst! Galerie Kunstbroeders Chinese Contemporary Art is het kunstplatform van Rijk Schipper, die zijn liefde voor kunst in het algemeen en…

Lees meer »
29 maart - 5 april
Bioscoopprogramma

 Filmclub Simon van Collem: Manchester by the sea woensdag 29 maart 19.30 uur De Smurfen en het verloren dorp – 3D (NL) za-zo-wo 13.30 uur 15.30 uur Tuintje in mijn hart do t/m di 20.00 uur  Cinema Nostalgie: Jackie dinsdag 4 april 13.30 uur Filmclub Simon van Collem: Paterson woensdag 5 april 19.30 uur   De kassa is 30 minuten voor aanvang van de voorstelling open. Kijk voor meer informatie op de website. Verwacht: The Boss Baby Vanaf 14 april

Lees meer »
april 2017
2 april @ 14:30 - 16:30
Jazz in Zandvoort met Francesca Tandoi

Op 2 zondag april 2017 as. treedt de Italiaanse pianiste Francesca Tandoi op in Theater de Krocht te Zandvoort. Francesca Tandoi komt oorspronkelijk uit Rome. Enkele jaren geleden kwam ze naar naar Den Haag om daar te studeren aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Recent studeerde ze daar cum laude af. Inmiddels zijn er een aantal CD’s onder haar eigen naam uitgebracht. Wat haar bijzonder maakt is dat ze, naast haar voortreffelijke pianospel, ook nog eens fantastisch kan zingen.…

Lees meer »
8 april - 9 april
DNRT Openingsrace

De Openingsraces zullen bol staan van het autosportspektakel. De wedstrijden worden verreden door raceklassen uit de DNRT breedtesportseries. Aanvullende informatie volgt.

Lees meer »
8 april @ 12:00
6de Open Zandvoorts Kampioenschap Aardappelschillen 2017

Zaterdag, 8 april, is alweer het 6de Open Zandvoortse Aardappelschilkampioenschap! De aanvang is om 12.00 uur waar de dames en heren van de Wurf een demonstratie aardappellenschillen zullen geven. De aardappelschilwedstrijd start om 14.00 uur en duurt slechts 10 minuten. De deelnemer die het meeste aantal kilo’s schone en geschilde aardappels heeft is de winnaar. Ook dit jaar zijn er weer vele prijzen te winnen en is er live muziek aanwezig! Alle geschilde aardappels worden tussen 14.30 uur en 15.30 uur…

Lees meer »
9 april @ 15:00
Palmzondagconcert

Zondag 9 april 2017 vindt het Palmzondagconcert Johannes Passie met Ensemble Consequens – barokensemble Eik en Linde o.l.v. Mannes Hofsink plaats in de RK St. Agathakerk. Het programma is nog onder voorbehoud. Een half uur voor aanvang van de concerten is de kerk geopend.

Lees meer »
14 april @ 21:00
Algemene Pubquiz

Laat de strijd maar beginnen! Algemene kennisvragen worden getoond op groot scherm in gezellige ambiance. Wie is de snelste EN de beste? Van tevoren inschrijven, kan aan de bar of telefonisch. Teams van max. 5 personen, € 2,50 p.p. Houd je van spelletjes? Dan is dit jouw avond!  

Lees meer »
15 april - 16 april
Paasraces

De start van het officiële autosportseizoen zal plaatsvinden bij de Paasraces. Stoere series uit de Benelux regio maken hun opwachting en zorgen voor een fraaie mix van merkencups, supercars en Truck racing.

Lees meer »
23 april
Bimmerworld

Fans van de grote online BimmerWorld community treffen elkaar op Circuit Park Zandvoort, waarbij hun BMW’s de hoofdrol vertolken.

Lees meer »
23 april @ 12:00 - 17:00
Culinair Rondje Strand

Maak kennis met verschillende horecagelegenheden tijdens de wijn- en spijswandeling door het centrum. Het culinair rondje is een leuke manier om tijdens een frisse wandeling kennis te maken met acht verschillende etablissementen. Bij iedere gelegenheid krijgt u een gerechtje met bijpassende wijn.

Lees meer »
+ Export Events