Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

Evenementen

5494Gedurende het hele jaar worden in Zandvoort aan Zee feesten, markten en andere evenementen georganiseerd. De kans is dan ook groot dat u tijdens uw verblijf één van deze evenementen kunt bezoeken. Wilt u weten wat er tijdens uw bezoek wordt georganiseerd? Kijk dan snel in onderstaande evenementen kalender.
juli 2018
9 juli - 31 oktober
EK Zandsculpturenfestival

Op maandag 9 juli gaat het Europees Kampioenschap Zandsculpturen festival in Zandvoort aan Zee van start. Op verschillende plekken in Zandvoort verrijzen beelden van ongeveer 3 bij 3 meter en 3,5 meter hoog. Verdeeld over het Badhuisplein, het Kerkplein en het Raadhuisplein wordt 200.000 kilo speciaal sculptuurzand gestort, aangezien strandzand niet geschikt is. De kunstenaars zijn geselecteerd uit de database van de WSSA, waarin ongeveer 600 hooggekwalificeerde kunstenaars uit alle werelddelen zijn vertegenwoordigd. Verschillende zandkunstenaars uit Europa zullen deelnemen aan deze…

Lees meer »
september 2018
23 september
DNRT 12H

De Stichting DNRT organiseert de langste endurance race van het seizoen op 23 september 2018: DNRT 12H De wedstrijd kent een lengte van 12 uur. En extra bijzonder… een dag ervoor hebben dezelfde auto’s al een 12-uursrace gereden op TT-Circuit Assen. De 24 uur van Nederland op twee circuits!

Lees meer »
29 september @ 20:00
Oktoberfest

Op zaterdag 29 september organiseert Muziekfestival Zandvoort voor de zesde keer een Oktoberfest. En nu niet meteen roepen: “Oktoberfest in september?” Ja, het traditionele Münchner Oktoberfest begint op de 1e zaterdag na 15 september en eindigt op de 1e zondag in oktober. Ook dit jaar zal de muziek de boventoon voeren met daarnaast alles wat men van een Oktoberfest mag verwachten. Bier, Bratwurst und Pretzel en niet in de laatste plaats Dirndl und Lederhosen. De lange tafels ontbreken ook dit…

Lees meer »
30 september
Vredestein Supercar Sunday

Bij de Vredestein Super Car Sunday op 30 september 2018 zullen de meeste bijzonder exemplaren supercars aanwezig zijn op het circuit. De meeste Supercars die te bewonderen zijn op de speciale showpaddock komen ook in actie op het circuit. Geniet van de brullende motoren tijdens de speciale Hotlap sessies!

Lees meer »
30 september @ 10:30 - 17:30
Shanty- en Zeeliederen festival

Op 5 locaties, 4 in centrum en 1 op strand, treden dit jaar 10 koren op met een divers repertoire aan Shanties en Zeeliederen. Shanties zijn vooral traditioneel. Van oudsher werk-liederen, gezongen op grote schepen. Het krachtige refrein werd luidkeels meegezongen en bepaalde het tempo van de werkers en dus het schip. Zeeliederen zijn er zowel klassiek en modern. Het zijn levensliederen, meestal over vissersleed en zeemanslijden.  

Lees meer »
30 september @ 12:00 - 16:00
Open asieldag

Op deze dag is er van alles te beleven: er zijn diverse demo’s, rondleidingen en een workshop van de dierenarts. Onze asielhonden lopen op de catwalk en er is een ‘meet & greet’ op een losloopveld. De kinderen kunnen een speurtocht doen of als dier geschminkt worden. Ook is er een springkussen en mag je meehelpen een schuilhuisje voor de honden te beschilderen. En neem je favoriete boek mee om voor te lezen aan de asielkatten. We hebben ook dit…

Lees meer »
oktober 2018
6 oktober - 7 oktober
Finaleraces

Beleef de spannende finale van het raceseizoen, waar de kampioenen gekroond zullen worden en volop gestreden wordt om de laatste punten. Ook de nieuwe internationale GT4 Central Europe Series zal de beslissende finaleraces op Zandvoort rijden.
Bereid je voor op een mooie seizoensafsluiting met formulewagens, youngtimers, toerwagens en GT’s!

Lees meer »
6 oktober @ 10:30 - 21:30
Korendag

Korendag Zandvoort 2018/Disco   De Korendag Zandvoort wordt voor de 12e keer georganiseerd en zoals altijd hebben wij een thema en dit keer is het thema “DISCO”. Disco was DE muziek van de jaren ’70 en begin jaren 80. Het is ontstaan in de verenigde staten. Disco is een mix van soul & funk. Het werd in de jaren ’70 en begin jaren 80 gedraaid in de discotheken. De bedoeling van disco was om mensen uit hun dak te laten gaan, ze te laten…

Lees meer »
november 2018
18 november @ 12:00
Intocht van Sinterklaas

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan!
Het is gelukkig weer zover: Sinterklaas maakt vandaag zijn intocht in Zandvoort aan Zee!

Lees meer »
24 november @ 09:30
Zandvoort 500

De Zandvoort 500 vormt de start van het winterseizoen en daarmee ook een nieuwe editie van het Winter Endurance Kampioenschap.

Lees meer »
+ Export Events