Jazz in Zandvoort met Maarten Hogenhuis

Miguel Rodriguez – piano
Joost van Schaik – drums
Eric Timmermans – contrabas

Reserveren kan door te bellen naar 023 5310631, middels een reply op deze email of via de websites www.jazzinzandvoort.nl of via www.facebook.com/jazzindekrocht

Jazz in Zandvoort is een initiatief van bassist Eric Timmermans dat hij startte in november 2002. Zowel bij het publiek als bij de musici is een grote behoefte aan een locatie waar de muziek op de eerste plaats komt. Theater De Krocht beschikt over een vleugel, biedt ruimte aan maximaal 200 bezoekers en is een ideale locatie voor het organiseren van jazzconcerten.

Na afloop kan men van genieten van een biefstukmaaltijd met gebakken aardappelen en frietjes. Reserveren is hiervoor noodzakelijk. De prijs voor het eten is € 13,50.

De jazzconcerten in Theater De Krocht zijn inmiddels een begrip geworden in de Nederlandse jazzscene. De musici komen maar al te graag concerteren in de prachtige theaterzaal die over een uitzonderlijke akoestiek beschikt.

De toegangskaarten bedragen € 15,- per concert. Indien u alle concerten wilt bijwonen kunt u een passe partout aanvragen voor slechts € 100,-.

Theater ‘De Krocht’
Grote Krocht 41