Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

8e Open Nederlands kampioenschap Garnalenpellen

28 oktober 2017 @ 16:00

| € 5

Vrienden van De Garnael Zandvoort en de crew van Strandpaviljoen Thalassa organiseren voor de 8e keer op rij het Open Nederlands Kampioenschap Garnalenpellen. Er wordt op zaterdag 28 oktober ’s middags om 16:00 uur begonnen tot in de avonduren. Lokatie is café Het Juttertje in het jaarrond strandpaviljoen Thalassa van de familie Molenaar in Zandvoort.

Evenals vorig jaar is er een categorie voor Prof-pellers en Recreatie-pellers. Men hoeft zich echter niet in te schrijven als zijnde prof of recreant. De eerste ronde wordt er gezamenlijk gepeld en aan de hand van die uitslagen worden de profs en recreanten gescheiden om daarna door te gaan voor de hoofdprijzen in beide categorieën. De deelname aan het pellen bedraagt € 5.- per persoon. Eenieder die van zichzelf vind dat hij of zij het garnalenpellen redelijk beheerst kan zich inschrijven. Ga deze gezellige uitdaging aan en doe mee. Er zijn een beperkt aantal plaatsen dus schrijf snel in.

Het wedstrijdelement – onder toezicht van een ‘strenge doch rechtvaardige’ jury – is uiteraard hoofdzaak maar de sfeer en entourage eromheen maakt dit evenement uniek en trekt naast de deelnemers ook veel kijkers. En voor de liefhebbers onder u: van de gepelde garnalen worden heerlijke (gratis) hapjes geserveerd. Het optreden van het accordeon duo ‘Hij & Gij’ was vorig jaar een groot succes. Op veler verzoek zijn zij voor dit jaar weer uitgenodigd om kijkers en pellers een geweldige middag en avond te bezorgen. De entree is gratis. Thalassa heeft voor deze gelegenheid een speciale kleine kaart met daarop o.a. heerlijke garnalen snacks.

Men kan zich inschrijven bij Thalassa, Strandpaviljoen 18 in Zandvoort, of per e-mail: [email protected] (vermeld naam, e-mail en tel.nr.). Zie ook de Facebook-pagina: Vrienden van De Garnael Zandvoort.

Gegevens

Datum:
28 oktober 2017
Tijd:
16:00
Kosten:
€ 5
Evenement Categorie:

Locatie

Strandpaviljoen Thalassa
Boulevard Barnaart Strandafgang 18
Zandvoort aan Zee, 2042 KB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
023-5715660
Website:
www.thalassa18.nl